Het Zwarte Woud

Twee jongens komen naar de bibliotheek om een spannend boek te zoeken. Na wat zoeken vinden ze een boek met de titel ‘avonturen in het zwarte woud’. Ze pakken het boek en slaan het open en lezen een stukje. Ineens is er rook en een verschrikkelijk lawaai; ze merken ze dat ze ergens anders zijn.

Lees meer...

Het Dierenprentenboek

Drie spelers vertellen dat ze met zijn allen een prentenboek gaan spelen/tot leven laten komen. De eerste bladzijde gaat over Simba  die met zijn familie in de jungle woont. Een jager steelt Simba om hem voor veel geld te verkopen. Gelukkig verzint de dochter van de jager samen met de dieren een manier om Simba te redden.

Lees meer...

Het Hotel met het Spinnenweb

Een groep kandidaten voor een zangwedstrijd komen aan in het hotel. Ze zullen daar 1 nacht slapen voorafgaand aan de zangwedstrijd. Het hotel is prachtig en de kamers zijn erg mooi. Sommige kandidaten zijn wat zenuwachtig, anderen maken zich druk over ze er morgen wel goed zullen uit zien.

Lees meer...

Het Kasteel van Dubbelop tot heel Bijzonder

De gravin zet haar personeel flink aan het werk om straks de gasten in haar bijzondere kasteel te kunnen ontvangen. Ze geeft al een tijdje rondleidingen. Tijdens deze rondleiding maken de gasten kennis met de hal en bezoeken ze de griezelkamer, de sprookjeskamer en de jungle.

Lees meer...

Het Verjaardagscadeau

Maaike krijgt op haar verjaardag veel visite en veel cadeau’s. Haar lievelingstante is er nog niet. De verjaardagstaart staat al klaar. Maaike wil de taart net gaan aansnijden als de bel gaat. Het is haar lievelingstante. Ze komt helemaal opgewonden binnen en ze heeft een enorm cadeau in haar handen...

Lees meer...