Nieuws

NIEUW AANBOD:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

NIEUWE LOCATIE: De DRIEMASTER 

Op donderdag 17 januari starten wij met een theatercurus bij de Driemaster in Assen. De lesen zijn op de donderdagen van 15.30-17.00. U kunt uw kind(eren) nu opgeven bij Anita Ros.

 

MARGEDAG STERRENSCHIP 2 APRIL. DE THEATERLESSEN GAAN DOOR!!

 

INSTROMEN IS NOG MOGELIJK BIJ DE IMPROVISTATIE CURSUS VOLWASSENEN

Improvisatie cursus volwassen beginners

De stichting Theaterwerkplaats Het Hek en de Ros Theater en Musicalschool Drenthe hebben het initiatief genomen gezamenlijk een cursus improvisatietoneel voor volwassen beginners op te zetten. Het Rostheater en 'Het Hek' willen met deze nieuwe impuls het theateraanbod voor volwassenen in Drenthe verbreden. De cursus van 15 lesavonden wordt gegeven op de woensdagavonden van 20.00-21.30. De kosten zijn 150,-.

In het theater wordt veel geïmproviseerd. U heeft wellicht op tv weleens 'De Vloer op' en/of 'De Lama's en de 'Grote improvistieshow' gezien. Misschien wilt u wel eens uitproberen of improviseren wat voor u is. Drie verschillende docenten reiken u speloefeingen aan waarmee u met de andere deelnemers gaat experimenteren. Spelenderwijs ontdekt u de spelregels waarmee u met uw medespelers grappige en ontroerende scene's kunt maken.

De cursus bestaat uit drie blokken van telkens 5 lessen. Elk blok wordt gegeven door een andere docente.

Blok 1 is van 21 november t/m 19 december en wordt gegeven door Gemma Bos

Blok 2 is van 9 januari t/m 6 februari en wordt gegeven door Anita Ros

Blok 3 is van 13 februari t/m 20 maart; en wordt gegeven door Hilde Tuijt.

Opgeven kan via het contactformulier bij: theaterwerkplaatshethek.nl of rostheater.nl

 

De cursussen van het nieuwe seizoen zijn begonnen. Maar instromen is altijd mogelijk. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

OM ALVAST IN DE AGENDA TE ZETTEN

We maken weer een eindvoorstelling.

- Zaterdag 13 april is de hele dag/avond gereserveerd voor technische doorlopen

- Het weekend van vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is gereserveerd voor de voorstelling.

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." 

"Super bedankt voor de leuke lessen en de voorstelling. De kinderen en wij hebben erg genoten


 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni zijn wij erkend leerbedrijf geworden