Nieuws

DE THEATER EN MUSICALLESSEN VAN SEIZOEN 2018-2019 ZIJN AFGELOPEN

Ons theater- en muscial seizoen is afgelopen. We kunnen terug zien op een mooi seizoen dat is afgesloten met twee prachtige voorstellingen gespeeld door enthousiaste leerlingen. Wij zijn nu bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. 

Van 13 juli tot en met 18 augustus zijn wij beperkt bereikbaar. Je kunt je wel inschrijven voor cursussen via de mail of via de website.

Vanaf 19 augustus zijn wij weer gewoon bereikbaar. 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!!!!

START VAN HET NIEUWE SEIZOEN 2019-2020 IN WEEK 35. 

Meteen na de zomervakantie, in week 35 vanaf maandag 26 augustus beginnen we weer met de theater- en musicallessen. Let op de lessen in Ter Borch beginnen op maandag 2 september. Verder hebben we een aantal nieuwe locaties. Klik voor het overzicht bij de button: Locaties en rooster. 

IN WEEK 35 EN 36 ZIJN ER OPEN LESSEN

Deze lessen zijn tevens OPEN lessen. Kinderen mogen vrienden/innen meenemen. Je kunt zo ontdekken of je je wil inschrijven voor de jaarcursussen van het seizoen 2019-2020. Het nieuwe seizoen start meteen na de zomervakantie.

 

NIEUW AANBOD VOOR HET BASISONDERWIJS:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

 DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN HET WOUD VAN 25 EN 26 MEI 2019

".... ik wil je laten weten dat we hebben genoten van de leuke voorstelling gisteren. Erg leuk onderwerp en alle kinderen kwamen goed tot hun recht

"leuke musical was het....Lenthe vond het super...."

"wat een prachtige voorstelling"

"Hartelijk dank voor de leuke toneelvoorstelling van gisteren. Goed gedaan, we hebben genoten

"super mooi Anita. Heel hartelijk dank voor de organisatie

"dank je wel voor de ontzettend leuke uitvoering van vanmiddag. Wij hebben ervan genoten

"wat een prachtige voorstelling....wij hebben genoten" 

"Het is alweer een week geleden, maar ik wilde toch laten weten dat we erg genoten hebben van de voorstelling. Ik vond het erg leuk dat de kinderen zowel in het eerste als in het tweede gedeelte optraden. En de liedjes vonden we ook erg leuk. Dus: complimenten! "

"Bij deze onze complimenten over de voorstelling Het Woud. We hebben erg genoten."

"Allereerst onze complimenten voor de prachtige voorstelling van de theaterschool. We hebben er allemaal van genoten, ik bij de generale repetitie en man en een dochter tijdens de voorstellingen van de andere dochter"

"Mijn complimente voor je voorstelling van afgelopen zaterdag. Onze dochter heeft erg genoten van haar solo zang met haar groepje"

 


PROEFLESSSEN:

Weet je niet zeker wat acteren/ musial inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen. Daarna kun je beslissen of je echt mee wilt doen. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden