Nieuws

THEATERLESSEN JONGEREN KUNNEN WEER DOORGAAN

Donderdag 19 november mogen we weer lesgeven aan de jongeren in Podium Zuidhaege. Daar zijn we heel blij mee!!

MUSICALLESSEN KINDEREN KUNNEN WEER DOORGAAN

Woensdag 18 november mogen we weer starten met de musicallessen aan kinderen in Podium Zuidhaege. Hier zijn we ook erg blij mee. 

THEATERLESSEN VOLWASSENEN GAAN WEER DOOR

De tijdelijke sluiting van Podium Zuidhaege in verband met corona is opgegeven. Daarom kunnen wij onze cursussen voor volwassenen weer opstarten.  

Improvisatie cursus gevorderden:

Op woendag 21, 28 oktober en 4, 11 en 18  november waren er geen lessen improvisatie gevorderden. We starten weer op woensdag 25 november!

Theatercursus gevorderden:

Op donderdag 22, 29 oktober en 5, 19  november stoppen we tijdelijk met de theatercursus voor gevorderde spelers. We starten weer op donderdag 26 november.

HERSTART THEATERLESSEN LOCATIE DRIEMASTER/MAASSTEE

Op donderdag 26 november mogen we weer lesgeven aan de kinderen van de Driemaster in de tijdelijke locatie de Maasstee.  

START SEIZOEN 2020-2021

Ons seizoen is alweer begonnen. Maar als je interesse hebt voor een cursus kun je altijd een gratis proefles volgen en instromen. Het overicht van onze cursussen staat bij de button 'Locaties en Rooster' .Een week voor de lessen weer beginnen krijgt u van ons bericht. 

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!

VOOR UW AGENDA: DATA VOOR DE VOORSTELLINGEN VOOR HET SEIZOEN 2020-2021

Voor de voorstellingen van het seizoen 2020-2021 hebben wij alweer ruimte gepland in Podium Zuidhaege. De data van de voorstellingen zijn vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2021. Op zaterdag 20 maart houden wij een technische doorloop, ook in Podium Zuidhaege. 

In het weekend van 16, 17 en 18 april hebben de voorstellingsgroepen hun generale repetitie en gaan ze de de voorstelling spelen voor publiek. Bij de generale repetitie wordt alles voor de laatste keer geoefend met licht en kostuums. De voorstelling is de voorstelling voor het publiek, de vrienden en familie. U ontvangt later de definitieve tijden en een draaiboek.

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Of weet je niet zeker wat acteren/musical inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster. Wil je een  gratis proefles volgen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NIEUW: ZANGLES 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.

INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden