Nieuws

CORONAVIRUS


Vanwege de beslissing van de overheid om alle openbare gebouwen en scholen te sluiten, kunnen wij tot 6 april geen theater/musicallessen geven in Podium Zuidhaege en op de basisscholen.

Deze maatregelen zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Technische doorloop van 4 april gaat NIET door. We bekijken nog of er andere mogelijkheden zijn. Wordt vervolgd.

De workshop 'acteren kun je leren ' in het kader van Gekleurd Grijs op 1 april in Podium Zuidhaege gaat niet door vanwege het coronavirus. Podium Zuidhaege is dan gesloten.

 

LET OP: sinds kort krijg ik de mail die ik tot voor kort probleemloos naar klanten kon mailen, terug. De mededeling van mijn computer is dat de mail van mij word geweigerd. Hierdoor kan ik niet goed naar de klanten communiceren .

Het gaat om mailadressen van KPN, Planet en HetNet. Kunnen degenen die dergelijk mailadressen hebben regelmatig de website checken. En kunnen die mensen hun spambox checken? Misschien komt mijn mail daarin.

 


 

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn rol als Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Binnenkort studeert hij af aan de Toneel Akademie Maastricht!

 

WORKSHOP GEKLEURD GRIJS; gaat helaas niet door vanwege het coronavirus

Op woensdag 1 april geven wij van 10.00-11.30 een workshop 'acteren kun je leren' in het kader van Gekleurd Grijs.

De workshop is in lokaal 1.19 van Podium Zuidhaege. U kunt zich nu opgeven bij Anita Ros, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is in het programmaboekje van Gekleurd Grijs te vinden.

 

PROEFLES STROOMDAL

Op woensdag 26 februari is er in het speellokaal van Het Stroomdal in Zuidlaren, Julianalaan 78, een  gratis proefles theater gewees van docente is Lisanne Eshuis. Er was veel belagstelling. De cursus is daarom van start gegaan. De les is van 14.15-15.15.  U kunt uw kind opgeven bij Anita Ros Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kinderen kunnen nog instromen.

 

SPORTPRET TYNAARLO

Van 6 januari t/m 14 februari doen wij weer mee met het derde blok van Sportpret Tynaarlo.

Kinderen kunnen theater lessen volgen in de Vijverstee in Vries, in de Zuidwester in Zuidlaren en in TerBorch in Eelderwolde.

Kinderen kunnen musicallessen volgen in de Westerburcht in Eelde.

U kunt uw kind aanmelden via de flyer die door Sportpret wordt uitgedeeld op de scholen.

 

VOOR UW AGENDA: DATA VOOR DE VOORSTELLINGEN

Ook dit seizoen maken wij weer een eindvoorstelling en treden wij met twee voorstellingsgroepen op in de Schalm van Podium Zuidhaege.

Wij vragen u alvast de volgende dat in uw agenda te zetten.

Zaterdag 4 april 2020 technische doorloop in de Schalm: GAAT NIET DOOR VANWEGE BESLUITEN RONDOM CORONAVIRUS

Op zaterdag 4 april zijn wij de hele dag, en misschien ook nog wel een stuk van de avond in de Schalm voor een technische doorloop. Dan spelen we voor het eerst alle scènes achter elkaar. De docenten kunnen dan zien of de voorstelling wordt zoals we in gedachten hebben, of dat er nog aanpassingen nodig zijn. U ontvangt van ons later hoe laat uw kind verwacht wordt

Weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 voor de generale repeties en de voorstellingen.

In dit weekend hebben de beide voorstellingsgroepen hun generale repetitie en gaan de de voorstelling spelen voor publiek. Bij de generale repetitie wordt alles voor de laatste keer geoefend met licht en kostuums. De voorstelling is de voorstelling voor het publiek, de vrienden en familie. U ontvang ook later de definitieve tijden en een draaiboek.

Na het weekend van 15, 16 en 17 mei gaan de lessen door tot half juni. Daarna is het zomervakantie. 

 

OPTREDEN op het KRIJT in ASSEN

Op dinsdag 12 november viert basisschool Het Krijt het 20 jarig jubileum. Ze hebben het Ros Theater gevraagd om twee voorstellingen te spelen. Om 9.30 de meespeelclownerie voor de groepen 1 en 2. En om 11.00 de vertelvoorstelling Sneeuwwitje voor de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5. Wat een leuk verzoek!!

 

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster.

 

NIEUW: Zanglessen 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

 

NIEUW AANBOD VOOR HET BASISONDERWIJS:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN HET WOUD VAN 25 EN 26 MEI 2019

".... ik wil je laten weten dat we hebben genoten van de leuke voorstelling gisteren. Erg leuk onderwerp en alle kinderen kwamen goed tot hun recht

"leuke musical was het....Lenthe vond het super...."

"wat een prachtige voorstelling"

"Hartelijk dank voor de leuke toneelvoorstelling van gisteren. Goed gedaan, we hebben genoten

"super mooi Anita. Heel hartelijk dank voor de organisatie

"dank je wel voor de ontzettend leuke uitvoering van vanmiddag. Wij hebben ervan genoten

"wat een prachtige voorstelling....wij hebben genoten" 

"Het is alweer een week geleden, maar ik wilde toch laten weten dat we erg genoten hebben van de voorstelling. Ik vond het erg leuk dat de kinderen zowel in het eerste als in het tweede gedeelte optraden. En de liedjes vonden we ook erg leuk. Dus: complimenten! "

"Bij deze onze complimenten over de voorstelling Het Woud. We hebben erg genoten."

"Allereerst onze complimenten voor de prachtige voorstelling van de theaterschool. We hebben er allemaal van genoten, ik bij de generale repetitie en man en een dochter tijdens de voorstellingen van de andere dochter"

"Mijn complimente voor je voorstelling van afgelopen zaterdag. Onze dochter heeft erg genoten van haar solo zang met haar groepje"

 


PROEFLESSSEN:

Weet je niet zeker wat acteren/ musial inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen. Daarna kun je beslissen of je echt mee wilt doen. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden