Nieuws

ZOMERVAKANTIE 16 juli t/m 28 augustus.

Ons theater-en musical seizoen is afgelopen. We hebben een onrustig jaar gehad vanwege corona. Hierdoor zijn lessen uitgevallen. Ook hebben veel kinderen en ook docenten lessen niet gevolgd/kunnen geven vanwege corona. Gelukkig hebben we het seizoen kunnen afsluiten met leuke en grappige minivoorstellingen van onze leerlingen op 2 en 3 juli.

FOTO' S STAAN OP DE SITE bij de button  'jeugdtheater-en musicalschool'.

ROSTHEATER - EN MUSICALSCHOOL DRENTHE WORDT LESHUIS VAN HET NOORDEN

Met ingang van het nieuwe seizoen is er geen Ros Theater-en Musicalschool Drenthe meer. Vanwege pensioen heb ik besloten hiermee te stoppen. Lisanne Eshuis neemt theater-en musicalschool over en gaat met ingang van 1 september verder onder de naam Leshuis van het Noorden. Ze probeert op 1 augustus het lesaanbod op haar site www.leshuisvanhetnoorden.nl te hebben staan. Tussen 16 juli en 1 september is er een overgangsperiode. We zijn bezig om alles administratief in orde te maken.

Ik blijf nog wel lessen geven voor het Leshuis van het Noorden.

Lisanne Eshuis houdt grotendeels het rooster van 2022-2023 aan.Voor vragen kunt u Lisanne en mij mailenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zich al inschrijven voor het nieuwe seizoen bij Lisanne Eshuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ARTFUSION ARTFUSION ARTFUSION= GEWEEST en was een GROOT SUCCES

Het weekend van 18, 19 en 20 juni 2021 met minivoorstellingen, workshops, installaties, concerten was een groot succes. We zijn hier ongelooflijk blij mee. De leerlingen van DAF (Digital Art Factory), Keuning Jeugd Orkest en Klankrijk Drenthe en de Ros Theater-en Musicalschool Drenthe hebben elkaar ontmoet en samengewerkt zodat de verschillende disciplines bij elkaar kwamen. Het hele weekend was coronaproof. Groepen zijn ombeurten binnen gekomen met hun eigen publiek en hebben hun activiteiten in aangewezen tijdslots gedaan.

Dit samenwerkingsproject voor kinderen en jongeren werd ondersteund door de gemeente Assen en het Prins Bernardfonds met subsidies.

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN 'HET CADEAU', van de voorstelling die in het weekend van Art Fusion van 18, 19 en 20 juni is gespeeld.

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.

INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden