Nieuws

UPDATE 7 JANUARI 2022

Kunst en cultuurlessen mogen weer gegeven worden in kunstenintestellingen en in dorpshuizen. Vanwege de cohortregeling mogen wij geen theater/musicallessen geven in de speellokalen. Daar waar het moglijk is hebben we alternatieve ruimtes gevonden in dorpshuizen. Vandaar dat er lessen die wel door gaan en ook dat er lessen zijn die niet doorgaan. Elke groep is ingelicht. En wij blijven u op de hoogte houden.

CORONA EN VERANDERINGEN IN HET ROOSTER

Vanwege de coronamaatregelen die de overheid op 26 november afkondigde hebben we lessen moeten afzeggen. De lessen die we nu niet kunnen geven, worden later ingehaald. De cursisten zijn hierover geïnformeerd. Gelukkig zijn er ook lessen die gewoon kunnen doorgaan, of tijdelijk gegeven worden in een lokaal van een dorpshuis. Ook deze cursisten zijn geïnformeerd.

INTERESSE VOOR EEN CURSUS?

Als je interesse hebt voor een cursus kun je altijd een gratis proefles volgen en instromen. Het overzicht van onze cursussen staat bij de button 'Locaties en Rooster'. 

Wil je een  gratis proefles volgen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

START ACTEERCURSUS VOOR SENIOREN START WEER OP WOENSDAG 2 FEBRUARI 2022

Op woensdag 2 fenruari starten we met een acteer cursus voor senioren. De lessen van zijn 10.00-11.30 in lokaal 1.19 van Podium Zuidhaege 2 in Assen. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. (In de voorjaarsvakantie wordt geen les gegeven). De kosten zijn 125. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DATUM VOORTSTELLINGSWEEKEND vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 in Podium Zuidhaege

Ons voorstellingen weekend is dit seizoen in het weekend van 1,2 en 3 juli. Zet u het alvast in de agenda?

ARTFUSION ARTFUSION ARTFUSION= GEWEEST en was een GROOT SUCCES

Het weekend van 18, 19 en 20 juni met minivoorstellingen, workshops, installaties, concerten was een groot succes. We zijn hier ongelooflijk blij mee. De leerlingen van DAF (Digital Art Factory), Keuning Jeugd Orkest en Klankrijk Drenthe en de Ros Theater-en Musicalschool Drenthe hebben elkaar ontmoet en samengewerkt zodat de verschillende disciplines bij elkaar kwamen. Het hele weekend was coronaproof. Groepen zijn ombeurten binnen gekomen met hun eigen publiek en hebben hun activiteiten in aangewezen tijdslots gedaan.

Dit samenwerkingsproject voor kinderen en jongeren werd ondersteund door de gemeente Assen en het Prins Bernardfonds met subsidies.

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN 'HET CADEAU', van de voorstelling die in het weekend van Art Fusion van 18, 19 en 20 juni is gespeeld.

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Of weet je niet zeker wat acteren/musical inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster. 

NIEUW: ZANGLES 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.

INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden