Nieuws

OPTREDEN op het KRIJT in ASSEN

Op dinsdag 12 november viert basisschool Het Krijt het 20 jarig jubileum. Ze hebben het Ros Theater gevraagd om twee voorstellingen te spelen. Om 9.30 de meespeelclownerie voor de groepen 1 en 2. En om 11.00 de vertelvoorstelling Sneeuwwitje voor de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5. Wat een leuk verzoek!!

 

THEATERTIPS, tips voor bijzondere voorstellingen om naar toe te gaan.

Lampje // 8-108 jr // theater

Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn. Lampje is een theateravontuur gebaseerd op het succesvolle gelijknamige boek van Annet Schaap. De theaterversie is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes.

De voorstelling is van Maas Theater en Dans.

Wanneer: 30 december 2019

Waar: Theater DNK, Assen

 

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster.

 

NIEUW: Zanglessen 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

 

NIEUW AANBOD VOOR HET BASISONDERWIJS:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

OKTOBER KINDERMAAND

Wij doen hebben weer meegedaan aan de Oktober Kindermaand!. We gaven op zaterdag 12 oktober workshops theater. De workshops waren in Podium Zuidhaege 2 in Assen. Zowel de kleuter workshop als de workshop voo 7-9 jarigen waren beiden vol en een groot succes.

 

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN HET WOUD VAN 25 EN 26 MEI 2019

".... ik wil je laten weten dat we hebben genoten van de leuke voorstelling gisteren. Erg leuk onderwerp en alle kinderen kwamen goed tot hun recht

"leuke musical was het....Lenthe vond het super...."

"wat een prachtige voorstelling"

"Hartelijk dank voor de leuke toneelvoorstelling van gisteren. Goed gedaan, we hebben genoten

"super mooi Anita. Heel hartelijk dank voor de organisatie

"dank je wel voor de ontzettend leuke uitvoering van vanmiddag. Wij hebben ervan genoten

"wat een prachtige voorstelling....wij hebben genoten" 

"Het is alweer een week geleden, maar ik wilde toch laten weten dat we erg genoten hebben van de voorstelling. Ik vond het erg leuk dat de kinderen zowel in het eerste als in het tweede gedeelte optraden. En de liedjes vonden we ook erg leuk. Dus: complimenten! "

"Bij deze onze complimenten over de voorstelling Het Woud. We hebben erg genoten."

"Allereerst onze complimenten voor de prachtige voorstelling van de theaterschool. We hebben er allemaal van genoten, ik bij de generale repetitie en man en een dochter tijdens de voorstellingen van de andere dochter"

"Mijn complimente voor je voorstelling van afgelopen zaterdag. Onze dochter heeft erg genoten van haar solo zang met haar groepje"

 


PROEFLESSSEN:

Weet je niet zeker wat acteren/ musial inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen. Daarna kun je beslissen of je echt mee wilt doen. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden