Nieuws

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." 


LAATSTE LESSEN VOOR DE ZOMERVAKANTIE

Ons seizoen loopt tot half juni. Maar we gaan op sommige locaties nog iets langer door omdat er lessen zijn uitgevallen wegens bijvoorbeeld lampionnetjesdag, heftige sneeuwval, staking etc. Hieronder het overzicht.

Gieten, Kindcentrum de Marke; de lessen gaan door tot en met 18 juni

Eelde, De Westerburcht; de lessen gaan door tot en met 12 juni 

Assen, Het Sterrenschip; de lessen gaan door tot en met 19 juni

Annen, De Eshoek; gaan door tot en met 13 juni

Paterswolde. OBS Ter Borch; gaan door tot en met 11 juni

Peize, De Eskampen; gaan door tot en met 19 juni

Vries, De Vijverstee; gaan door tot en met 29 juni

Zuidlaren, De Zuidwester; gaan door tot en met 5 juli

Lessen in Podium Zuidhaege 6-9 en 10+; gaan door tot en met 20  juni

Lessen in Podium Zuidhaege musical en jongeren gaan door tot en met13/14 juni

  


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni zijn wij erkend leerbedrijf geworden