Nieuws

CORONAGEDICHTJES VAN ONZE LEERLINGEN

 Laura          Corona                                           Emma             Corona

                 Thuis zitten                                                            Geen toneel

           Online lessen volgen                                                En geen school

          Straks weer naar school                                         We zijn helemaal alleen

                    Corona                                                                  Stom

 

Elise            Corona                                            Elise             Covid    

                   Is stom                                                               Stom virus

                Vind ik saai                                                          Ik haat het

             En ook heel vervelend                                          Zout op stom virus!

                    Raar                                                                       Heheh

UPDATE NAAR AANLEIDING VAN DE PERSCONFERENTIE VAN 13 april

De stop van de theater- en musicallessen die met ingang van woensdag 16 december is begonnen vanwege de lockdown wordt verlengd. De basisscholen zijn sinds 8 februari open. Wij hebben gevraagd aan de directies van de scholen of we onze lessen die we daar geven ook weer mogen hervatten. De protocollen laten niet toe dat we weer mogen komen; een en ander heeft te maken met het werken 'in bubbels'. We kunnen zeker tot half mei geen fysieke lessen geven. De online lessen gaan wel door. We zijn ook bezig om nieuwe filmpjes te maken. Podium Zuidhaege is ook nog steeds gesloten. Dus ook daar gaan de lessen niet door. Misschien kunnen wel rond half mei daar weer beginnen.

Dus alle lessen op alle locaties en alle lessen in PZH gaan zeker tot half mei niet door. We wachten de persconferentie van dinsdag 11 mei af en hopen op versoepelingen. 

We houden u op de hoogte. Leerlingen kunnen wel de lessen op youtube volgen. Ook worden er online lessen georganiseerd voor alle groepen. 

MEIVAKANTIE

Bij onze locaties zijn de vakanties verschillend. We houden met het geven van de (online) lessen rekening met de meivakanties van de verschiilende scholen. Als een school meivakantie heeft, geven wij geen les.

Vakantie 26 april/9 mei
De Marke Gieten maandag 26 april tm zondag 9 mei
Stroomdal Zuidlaren maandag 26 april tm zondag 9 mei  
Eshoek Annen maandag 26 april tm zondag 9 mei  
Peize Eskampen maandag 26 april tm zondag 9 mei
Sterrenschip Assen maandag 26 april tm zondag 9 mei
Driemaster 26 april t/ zondag 9 mei
 
Vakantie 3 mei-16 mei
Westerburcht maandag 3 mei tm zondag 16 mei
Zuidwester maandag 3 mei tm zondag 16 mei 
Ter Borch meivakantie 3 mei t/m zondag 16 mei
 
Vijverstee Vries 3 mei - 9 mei!!
 

SPORTPRET TYNAARLO

Voor blok 5 van sportpret Tynaarlo bieden wij weer kennismakingslessen aan. Ze starten in de laatste week van mei gaan door tot eind juni/ begin juli. De flyer met de data wordt voorafgaand aan de meivakantie uitgedeeld aan de de leerlingen van de basisscholen.  Onze locaties in Tynaarlo: de Vijverstee, het Stroomdal, De Zuidwester, de Westerburcht en Ter Borch. 

ACTIVITEITENLADDER GIETEN

Vanwege de lockdown zijn de kennismakingslessen in Gieten, locatie Kindcentrum De Marke niet doorgegaan. We hebben met de andere partners naar mogelijkheden gezocht om later in het seizoen nog activiteiten aan te bieden. We zijn uitgekomen op maandag 10, 17 en 31 mei. Flyers met ons gezamenlijke aanbod worden op tijd op de scholen uitgedeeld. Deze lessen zijn in Kindcentrum De Marke. De lessen zijn van 15.00-16.30. We houden u op de hoogte.

NIEUWE LOCATIE

Op donderdag 21 januari 2021 zouden we starten met musicallessen voor de leerlingen van Kindcentrum Kloosterveen en de Kloostertuin. De start wordt uitgesteld. Vanwege corona kunnen we helaas geen lesgeven in het speellokaal. Al we lessen kunnen starten gaan we tijdelijk les geven in de gymzaal aan Boomgaard 3. De lessen zijn van 14.15-15.15 en worden gegeven door Elvira Bolhuis.

ACTIEMAAND GEKLEURD GRIJS

Vanwege corona is de actiemaand Gekleurd Grijs die altijd in april is, uitgesteld naar september. We houden u op de hoogte van onze activiteiten.

INTERESSE OM MEE TE DOEN?  

Als je interesse hebt voor een cursus kun je altijd een gratis proefles volgen en instromen. Het overzicht van onze cursussen staat bij de button 'Locaties en Rooster' .Een week voor de lessen weer beginnen krijgt u van ons bericht. 

DAVID WESTERA

Wij feliciteren onze oud leerling David Westera met zijn voorstelling Repelsteeltje in de nieuwe voorstelling van het Ro Theater.

Hij is in 2020 afgestudeerd aan de Toneel Akademie Maastricht!

DE VOORSTELLINGEN / WORKSHOPS VAN 16, 17 en 18 APRIL GAAN HELAAS NIET DOOR VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN. 

De minivoorstellingen en workshops van het seizoen 2020-2021 in Podium Zuidhaege op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2021 gaan vanwege corona niet door. We mogen niet in PZH. 

NIEUW WEEKEND GEPLAND 18, 19 en 20 JUNI; graag deze datum vrijhouden en in de agenda zetten.

We hebben een nieuw weekend uitgezocht. We hopen om in het weekend van vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni theater, musical, muziek en mediatechniek activiteiten voor de leerlingen te kunnen aanbieden en minivoorstellingen te kunnen geven.

PROEFLESSEN 

Wil je eens uitproberen of acteren of musical wat voor je is? Of weet je niet zeker wat acteren/musical inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen en daarna beslissen of je mee wilt doen. Kijk voor onze locaties bij de button: Locaties en rooster. Wil je een  gratis proefles volgen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NIEUW: ZANGLES 

Als je belangstelling hebt voor het nemen van zanglessen kun je contact opnemen met Anita Ros

DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.

INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LEERBEDRIJF:

In juni 2018 zijn wij erkend leerbedrijf geworden