Nieuws

DE BEIDE VOORSTELLINGEN ZIJN UITVERKOCHT!!!!!!!!!!

 

VOORSTELLING HET WOUD Zaterdag 25 mei voorstellingsgroep 1

De kinderen van Assen 6-9 groep; Assen 10+ groep; Groep uit Annen, Groep uit Peize; Groep van Ter Borch; musicalgroep kinderen, musicalgroep jongeren.

Draaiboek:

12.45 Aankomst kinderen in het restaurant van Podium Zuidhaege 2 in Assen

13.00-15.00 generale

15.00-17.15 kinderen naar huis

17.15-18.45 grimeren en verkleden

19.00-20.00 eerste deel van de voorstelling

20.00-20.30 pauze

20.30-21.00 tweede deel van de voorstelling

 

VOORSTELLING HRT WOUD Zondag 26 mei voorstellingsgroep 2

De kinderen uit de Groep van Vries; Groep van Zuidlaren; Groep Eelde; Groep Gieten; Groep Sterrenschip; jongeren musicalgroep.

Draaiboek:

10.00 Aankomst kinderen in het restaurant van Podium Zuidhaege 2 in Assen

10.15-12.15 generale

12.15-14.15 kinderen naar huis 

14.15-15.45 grimeren en verkleden

16.00-17.00 eerste deel van de voorstelling

17.00-17.30 pauze

17.30-18.00 tweede deel van de voorstelling

 

NIEUW AANBOD:

Voor BASISSCHOLEN en voor SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS

MUSICAL IN EEN DAG door Christy Bagerman.

Voor informatie, progamma en offerte kunt u contact opnemen met Christy Bagerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 53402022

 

PROEFLESSSEN:

Weet je niet zeker wat acteren/ musial inhoudt? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen. Daarna kun je beslissen of je echt mee wilt doen. Stuur even een mailtje naar  info@rostheater  om aan te geven bij welke locatie je een proefles wilt volgen.

 

 DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

U hebt vast al gehoord over de nieuwe Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Ook het Ros Theater moet voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Op het ogenblik zijn we hard aan het werk om alle documenten en verklaringen op te stellen, procedures rond de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen en maatregelen te nemen die de bescherming van uw privacy waarborgen.
Na het drukke weekend met de voorstellingen stellen we u verder op de hoogte.


REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." 

"Super bedankt voor de leuke lessen en de voorstelling. De kinderen en wij hebben erg genoten


 

 


TIP:

Check de site voor de meest actuele informatie.


INSCHRIJVEN:

Je kunt je inschrijven voor cursussen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


LEERBEDRIJF:

In juni zijn wij erkend leerbedrijf geworden