Acteerstudio volwassenen wordt voortgezet per 1 september 2022 door Lisanne Eshuis, www.leshuisvanhetnoorden.nl en info@leshuisvanhetnoorden en 0636088314

LESHUIS VAN HET NOORDEN HEEFT CUSUSSEN VOOR VOLWASSENEN, BEGINNERS EN SENIOREN. 

Gevorderde Spelers 

Acteerstudio volwassenen

De lessen zijn op de donderdagavonden van 20.00-22.00 in lokaal 0.11 van Podium Zuidhaege in Assen. De lessen worden gegeven door Anita Ros. Start bij Leshuisvanhetnoorden 1 sepember.

 

Cursus Improvisatie volwassen beginners:

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Stichting Theaterwerkplaats Het Hek. De cursus bestaat uit 10 lessen bestaande uit twee blokken van elk 5 lessen. 

De lessen zijn op maandagen van 20.00-21.30 en zijn in Podium Zuidhaege in Assen. Start datum is Info en inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Start bij Leshuisvanhetnoorden is 3 oktober

Na de lessenserie kunt u auditie doen voor de gevorderden cursus op de donderdagavonden bij de Ros Theater en Musical school Drenthe, of verder gaan bij de Cursus Improvisatie volwassen gevorderden of auditie doen bij 'Toneel Overdag' van het Hek op de donderdagochtenden.

Cursus Improvisatie volwassen gevorderden:

Op woensdag 14 september 2022 starten we weer met de improvisatie cursus voor volwassen gevorderden. U krijgt les van Hilde Tuijt en Anita Ros. We werken in blokken van telkens 5 lessen. Als u ook interesse hebt kunt u een mail sturen naar Lisanne Eshuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

De lessen zijn op de woensdagavonden van 20.00-21.30 in okkaal 0.19 van Podium Zuidhaege. Dit is het oude ICO gebouw. Het ligt op loopafstand van het station en er zijn parkeerplaatsen.   

Kennismakingscursus Senioren

Acteerstudio volwassenenOp 5 oktober 2022  start er weer een kennismakingscursus 'acteren kun je leren' voor senioren. In deze cursus maakt u kennis met de basisvaardigheden van acteren. In de cursus is veel aandacht voor de persoonlijke bagage/ leefervaring van de deelnemers. Interessant is om te onderzoeken hoe dit tot theater gemaakt kan worden. De cursus wordt gegeven in Podium Zuidhaege 2 in Assen van 10.15-11.45. Mocht u belangstelling hebben voor een dergelijke cursus dan kunt u dit aangeven bij Lisanne Eshuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0636088314

Gekleurd Grijs

Als er weer een Gekleurd Grijs actie komt gaan we weer meedoen en bieden we weer de workshop 'acteren kun je leren ' aan. Leshuisvanhetnoorden houdt u op de hoogte. De workshop zal net als voorafgaande jaren gehouden worden in lokaal 1.19 van Podium Zuidhaege 2 in Assen.

Gekleurd grijs (foto: Geert Ritsema)Podium Zuidhaege  ligt 5-10  minuten loopafstand van het station. Verder zijn er parkeerplaatsen. Podium Zuidhaege is rolstoel toegankelijk. Podium Zuidhaege heeft ook een gezellig restaurant. Wellicht is het gezellig om na de les met de andere cursisten een broodje te eten. Hieronder volgt een link naar een uitzendig van RTVDrenthe. Ze hadden opnames gemaakt van de workshop 'acteren kun je leren' die we op zaterdag 1 april 2017 gegeven hebben.

Gekleurd grijs (foto: Geert Ritsema)Klik HIER voor de reportage van RTVDrenthe.

Auditie

Mocht u een gevorderde speler zijn en weer zin/tijd hebben om te acteren dan kunt u altijd een auditie doen bij de gevorderden groep. U doet mee met de les, zodat u zelf, de groep en de docente zicht hebben op uw spelkwaliteiten. Daarna kunnen we gezamenlijk bekijken of deze groep wat voor u is. Aan het eind van het seizoen gaan een kleine voorstelling maken die gespeeld wordt voor vrienden en familie.