FOTO's van DE ZEE staan bij de button 'Jeugdtheater-en musicalschool'
 
Het Ros Theater springt eruit!
 
De Ros Theater en Musical School Drenthe is de enige mobiele theater- en musicalschool in Drenthe
Wij bieden naschoolse talentontwikkeling op het gebied van theater en musical in speellokalen van basisscholen in Drenthe, bijvoorbeeld Zuidlaren, Vries, Eelde. Wij geven theater en musical lessen. 
Onze vaste lesplaats in in het culturele hart van Assen, Podium Zuidhaege. Hier geven we ook lessen aan jongeren en volwassenen.
 Flyer 'Speel je geschiedenis'
We ontwikkelen tevens theater en musical projecten, workshops en voorstellingen voor scholen in Drenthe en Groningen. We zijn de makers van de lesmethode: 'Speel je geschiedenis'; theaterlessen bij geschiedenislessen. 
 
De Rostheater en Musical School Drenthe werkt samen met het ICO Kunstencentrum Assen, K&C Drenthe, Sportpret Tynaarlo, Naschoolse Activiteiten Assen, Aktiviteitenladder Aa en Hunze en Aktiviteitenladder Noordenveld, Cultuurkeet Tynaarlo, BSO' s, Oktoberkindermaand, Gekleurd Grijs. Ook zijn we aangesloten bij het landelijke netwerk van jeugdtheaterscholen, het Platformtheater.

De Theater-en Musicalschool Drenthe wordt gerund en uitgevoerd door de vakmensen zelf. Het Ros Theater is meer dan 25 jaar geleden opgericht door Anita Ros. Ze is theatermaker en historica, werkt persoonlijk en professioneel, alleen of samen met culturele vakmensen. Sinds juni 2017 zijn we een erkend leerbedrijf. 
 

Het Rostheater is opgenomen in de lijst van aanbieders die meedoen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe. Aanvragen gaan via Stichting Leergeld in Assen/ ook via het Kindpakket Assen. 

Wij doen ook mee met het Meedoen Fonds Midden-Groningen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit betekent dat cursussen betaald kunnen worden door deze fondsen als u zelf te weinig middelen hebt

 
Volg ons ook op Facebook. Anita Ros is ook te vinden op LinkedIn


Rostheater
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K. Groningen 02058554

Ros Theaterschool Drenthe
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Stuur een mail aan het RosTheater. Vergeet de anti-spam-controlevraag niet!
Mijn e-mailadres:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel dagen heeft een week? (1 cijfer invullen)