Reacties

REACTIES OP DE VOORSTELLINGEN 'MY LITTLE ROBOT ' VAN 26 en 27 MEI 2018

"Bedankt voor de voorstelling! Het was erg leuk. Mijn dochter heeft genoten en weet nu heel zeker dat ze erop wil blijven. De voorstelling was top."

"Allereerst wil ik zeggen dat ik de voorstelling geweldig leuk en knap vond. Heb er echt van genoten!"

"Volgens mij was het een geslaagde voorstelling! Erg indrukwekkend wat jij (en alle medewerkers) hebben neergezet met alle deelnemende groepen/kinderen!"

"Wat knap van je dat je deze voorstelling helemaal zelf hebt bedacht en gemaakt. Mooi afwisselend en erg grappig en het zegt ook nog wat over deze tijd, de robots en de scheidingen."

Uit de nieuwsbrief van De Eskampen in Peize: "Afgelopen zondag was de grote dag: de opvoering van de musical My Little Robot. Deze vond plaats in de Schalm te Assen. We hadden het getroffen, onbewolkt en 28 graden! Ondanks die hitte die ook binnen voelbaar was, hebben de kinderen ons getrakteerd op een geweldige musical! We hebben genoten, leuk verhaal, prima liedjes en dansjes, (die wij ook mee mochten doen) en enthousiaste kinderen! Top gedaan meiden en jongens!"

" Hartelijk dank voor de leuke en inspirerende lessen. Mooi om het resultaat te kunnen hebben zien in de voorstelling 'My Little Robot'. Onze dochter heeft altijd veel plezier beleefd aan de lessen." 

"Super bedankt voor de leuke lessen en de voorstelling. De kinderen en wij hebben erg genoten

"Dank voor de leuke twee jaar"

"Ze heeft het erg leuk gehad en veel geleerd........erg bedankt voor uw inzet.....we hebben erg genoten van de voorstelling 'my little robot'"

"Dank voor de mooie tijd"

"Bedankt voor de begeleiding en de leerzame lessen"

 

REACTIES OP DE VOORSTELLING SPACE

"We waren erg onder de indruk van de musical Space. Zat erg goed in elkaar."

"Ze heeft veel plezier gehad in jouw lessen....komende periode gaat ze zich focussen op andere zaken.... wie weet sluit ze het seizoen daarna weer aan......bedankt voor jouw inzet en begeleiding de afgelopen jaren"

"Onze dochter stopt even met de lessen. Ze gaat op piano en tennis. Mocht ze het te zeer missen dan hoor je weer van ons in. Ze is met ontzettend veel plezier naar je lessen gekomen en is er van gegroeid. Hartelijke groet"

"Onze dochter gaat iets anders doen dit jaar. Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar"

"Veel dank voor alle warmte, positieve aandacht, kundig begeleiding en speelse aanpak"

 

REACTIES OP DE VOORSTELLING 'EEN MIDZOMERNACHTDROOM' 

Een paar reacties over de voorstelling 'Een midzomernachtdroom': 

"Een zeer geslaagde uitvoering"

"Met zijn allen genoten van een gemoderndiseerde klassieker"

"Van harte gefeliciteerd met de fantastische prestatie van afgelopen zondag. Een feest om naar te kijken".